Vraag nu je accreditatie aan voor FFO19!

Op vrijdag 6 september start de  dertiende editie van het Filmfestival Oostend met Lynn Van Royen als Master. Graag verwelkomen wij u op de rode loper en op onze filmvoorstellingen.

Gelieve daarom alvast uw accreditatie aan te vragen via deze link. De aanvragen worden afgesloten op 3 september 2018. Een bevestigende mail volgt later. We hopen u te mogen begroeten op één van onze sterleggingen, rode lopers, of de uitreiking van De Ensors. 

Journalisten hebben op vertoon van hun accreditatiepas toegang tot het festival, de persconferenties en FFO19 filmvoorstellingen met uitzondering van de openings- en slotfilm, het Gala van de Ensors en besloten B2B-voorstellingen. Journalisten dienen het accreditatieformulier in te vullen en hun perskaart op te laden als bewijs.

Fotografen en cameraploegen krijgen op vertoon van hun accreditatiepas toegang tot het festival en de persconferenties, maar geen toegang tot de filmvoorstellingen. Zij dienen het accreditatieaanvraagformulier in te vullen en hun perskaart op te laden als bewijs.

 

Hartelijke groet, 

Het festivalteam

Gudrun Burie

Public Relations, Filmfestival Oostende

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Filmfestival Oostende

Over Filmfestival Oostende

Filmfestival Oostende is een jaarlijkse boost voor wie van de betere cinema houdt. De wederkerende focus op Vlaamse film, de aparte insteek in het internationale aanbod, de aandacht voor cinematografische pareltjes in de LOOK!–competitie en de Belgisch-Nederlandse coproducties uit de COOP!–competitie, zorgen voor een complementair programma dat een (inter)nationale uitstraling koppelt aan een glamoureuze kijk op het filmberoep in Vlaanderen. Eén van de hoogtepunten is ongetwijfeld de uitreiking van de Ensors, de Vlaamse film- en televisieprijzen en de Jamies plaats, de Vlaamse online video awards. 

Voor interviews, accreditaties of andere persgerelateerde vragen, aarzel niet om contact op te nemen!

Contact