Ultieme Binge-Marathon van ‘De Dag’ in aanwezigheid van nagenoeg voltallige cast en crew !

Zaterdag 8 september, slechts 25 € ​ ALL IN! #dedag

Goed nieuws voor de fans van de meeslepende tv-serie ‘De Dag’, want op zaterdag 8 september zal de Binge-Marathon op Filmfestival Oostende vertoond worden in aanwezigheid van de nagenoeg voltallige cast! Voor slechts 25 euro, krijg je niet alleen twaalf uur televisieplezier, van 's ochtends tot 's avonds eten en drank, een exclusieve goodiebag vol verrassingen van 'De Dag' maar vooral de hele dag lang persoonlijke meet-en-greets met de cast.

Zo passeren Geert Van Rampelbergh, Jelle Debeule, Maaike Neuville, Titus De Voogdt, Bert Haelvoet, Barbara Sarafian, Johan Van Assche, Dolores Bouckaert, Lukas Dewolf, Marijke Pinoy, Willy Thomas, Wine Dierickx, Zouzou Ben Shikha, regisseurs Gilles Coulier en Dries Vos én scenaristenduo Jonas Geirnaert en Julie Mahieu in Kinepolis Oostende en verwachten ze je tijdens één van de pauzes op de marathon.

De tv-reeks ‘De Dag’ werd eerder dit jaar gelanceerd op PLAY MORE van Telenet, maar zaterdag 8 september kan je dit uiterst spannende verhaal in één ruk ook bekijken op groot scherm. Vanaf begin 2019 zal ‘De Dag’ ook te zien zijn op VIER, maar wie niet kan wachten om dé hype van het televisiejaar nu al te ontdekken, mag zeker deze ultieme Binge-Marathon dag niet missen.

Laat je van 11u 's ochtends tot middernacht onderdompelen in het universum van Jonas Geirnaert en Julie Mahieu en maak na elke twee afleveringen kennis met de makers én de cast uit de reeks.  De Ultieme Binge - Marathon van 'De Dag', wordt georganiseerd in samenwerking met Telenet en VIER.   ‘De Dag’ werd bedacht en geschreven door Jonas Geirnaert en Julie Mahieu en geregisseerd door Gilles Coulier (‘Cargo’, ‘Bevergem’) en Dries Vos (‘Bad Trip’). Ondertussen legde ‘De Dag’ al een opmerkelijk en succesvol parcours af met uitzendingen in verschillende Europese landen en werd de tv-reeks ook internationaal geprezen.

Voor Filmfestival Oostende is talent van eigen bodem één van de pijlers van het festival en gelet op de nauwe samenwerking met VIER en Telenet, mocht deze topreeks niet ontbreken in de programmatie.  De opwindende soundtrack werd gecomponeerd door David Martijn en Roundhouse.

Synopsis

Een kleine stad wordt opgeschrikt door een uit de hand gelopen bankoverval. Een dag lang ontspint zich een uitermate spannend en verrassend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers. Afwisselend toont de reeks het standpunt van politie en pers en dat van de bankovervallers, de slachtoffers en hun familieleden. De kijker leert al snel dat niet alles is wat het lijkt en ontdekt bij iedere aflevering een nieuw stuk van de puzzel.

Boek nu hier je tickets voor de dag om is - want elke seconde telt tweemaal!

Gudrun Burie

Public Relations, Filmfestival Oostende

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Filmfestival Oostende

Over Filmfestival Oostende

Filmfestival Oostende is een jaarlijkse boost voor wie van de betere cinema houdt. De wederkerende focus op Vlaamse film, de aparte insteek in het internationale aanbod, de aandacht voor cinematografische pareltjes in de LOOK!–competitie en de Belgisch-Nederlandse coproducties uit de COOP!–competitie, zorgen voor een complementair programma dat een (inter)nationale uitstraling koppelt aan een glamoureuze kijk op het filmberoep in Vlaanderen. Eén van de hoogtepunten is ongetwijfeld de uitreiking van de Ensors, de Vlaamse film- en televisieprijzen en de Jamies plaats, de Vlaamse online video awards. 

Voor interviews, accreditaties of andere persgerelateerde vragen, aarzel niet om contact op te nemen!

Contact