UITNODIGING PERSMOMENT: maandag 11 september om 15u30

Aankondiging nieuwe samenwerking tussen Filmfestival Oostende en Kinepolis Oostende

Maandag 11 september bent u van harte welkom op het persmoment in Kinepolis Oostende waar een gloednieuwe samenwerking wordt toegelicht tussen Kinepolis Oostende en Filmfestival Oostende. 

Locatie : Festivalcafé -  Kinepolis Oostende

Uur : 15u30 

Aanwezige sprekers :

  • Johan Vande Lanotte, Burgemeester Oostende
  • Peter Craeymeersch, Artistiek Directeur Filmfestival Oostende
  • Emmy Deneckere, Theatre Manager Kinepolis Oostende en Brugge

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen op press@filmfestivaloostende.be

 

 

Over Filmfestival Oostende

13 jaar Filmfestival Oostende

FFO heeft dertien edities lang plaatsgevonden in september. Om zowel inhoudelijk als qua capaciteit te kunnen groeien verhuist het festival naar januari 2021. Centraal in het film- en awardseizoen hopen we nog beter te kunnen inspelen op de vraag van ons publiek.

Filmfestival Oostende is een jaarlijkse boost voor wie van de betere cinema houdt. De wederkerende focus op Vlaamse film, de aparte insteek in het internationale aanbod, de aandacht voor cinematografische pareltjes in de LOOK!–competitie en de Belgisch-Nederlandse coproducties uit de COOP!–competitie, zorgen voor een complementair programma dat een (inter)nationale uitstraling koppelt aan een glamoureuze kijk op het filmberoep in Vlaanderen. Eén van de hoogtepunten is ongetwijfeld de uitreiking van De Ensors, de Vlaamse filmprijzen. Vanaf 2021 vinden voor het eerst de uitreiking van De Jamies plaats, de Vlaamse online video awards. 


Filmfestival Oostende
Koningin Astridlaan 12
p/a Monacoplein 2
8400 Oostende