Overzicht persactiviteiten FFO 2018

Overzicht persactiviteiten FFO 2018

Vergeet je accreditatie niet aan te vragen!

 

 

Beste journalist, 

Graag bezorgen we u in bijlage een overzicht van alle persactiviteiten tijdens FFO18. Gelieve in bijlage ook het persdossier terug te vinden. 

Mogen we u ook vragen om uw accreditatie in orde te brengen, mocht dit nog niet gebeurd zijn. Dit kan via onderstaande link. 

Gelieve interviewaanvragen ook door te mailen naar press@filmfestivaloostende.be.

We zien u heel graag tegemoet in Oostende van vrijdag 7 sept. t.e.m. 15 september!

Hartelijke groet, 

Het festival - team!

Contacteer ons
Gudrun Burie Public Relations, Filmfestival Oostende
Gudrun Burie Public Relations, Filmfestival Oostende
Over Filmfestival Oostende

13 jaar Filmfestival Oostende

FFO heeft dertien edities lang plaatsgevonden in september. Om zowel inhoudelijk als qua capaciteit te kunnen groeien verhuist het festival naar januari 2021. Centraal in het film- en awardseizoen hopen we nog beter te kunnen inspelen op de vraag van ons publiek.

Filmfestival Oostende is een jaarlijkse boost voor wie van de betere cinema houdt. De wederkerende focus op Vlaamse film, de aparte insteek in het internationale aanbod, de aandacht voor cinematografische pareltjes in de LOOK!–competitie en de Belgisch-Nederlandse coproducties uit de COOP!–competitie, zorgen voor een complementair programma dat een (inter)nationale uitstraling koppelt aan een glamoureuze kijk op het filmberoep in Vlaanderen. Eén van de hoogtepunten is ongetwijfeld de uitreiking van De Ensors, de Vlaamse filmprijzen. Vanaf 2021 vinden voor het eerst de uitreiking van De Jamies plaats, de Vlaamse online video awards. 


Filmfestival Oostende
Koningin Astridlaan 12
p/a Monacoplein 2
8400 Oostende