Ontdek hier de eerste beelden van de documentaire 'Will Tura, Hoop doet leven' met en over Will Tura

Ticketverkoop van de wereldpremière "Will Tura, Hoop doet leven" loopt als een trein!

Op zaterdagavond 8 september gaat de documentaire WILL TURA, HOOP DOET LEVEN van Dominique Deruddere in een productie van Jean Kluger in wereldpremière in Oostende en met trots stellen we hier de trailer voor.  De film schetst een beeld van Will Tura (77) als onvermoeibare werker en zanger.  Een rasperformer wiens leven niet altijd over rozen is gegaan, maar die langzaam maar zeker naar de top is geklommen. De film wordt voorgesteld in het Kursaal van Oostende  in aanwezigheid van Will Tura en tal van andere gasten tijdens de twaalfde editie van Filmfestival Oostende. De tickets zijn duidelijk zeer gegeerd!

Ontdek onderaan de link naar de trailer!

 

Jean Kluger, die 50 jaar lang Wills producer en uitgever was, heeft regisseur Dominique Deruddere gevraagd om zijn visie over de artiest te verfilmen. 

  • ‘De Keizer van het Vlaamse lied’ is erg gesteld op zijn privacy, maar in deze film wordt aan de hand van privé foto- en filmmateriaal voor het eerst een beeld geschetst van de persoonlijke kant van de artiest.  Het resultaat is een compromisloos beeld van 's mans rijkgevulde leven dat off screen wordt verteld door Jan Decleir

Samen met Myriam Dekoster, die al tientallen jaren met Jean Kluger en Will Tura samenwerkt, schreef Dominique Deruddere het scenario van HOOP DOET LEVEN.  De productie is in handen van Jean Kluger, Isabelle Baele en Steven Borgerhoff.

WILL TURA, HOOP DOET LEVEN beleeft zijn première tijdens het Filmfestival van Oostende op 8 september in het Kursaal en wordt vanaf 12 september in de bioscoopzalen verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).

Via deze link kan u nog tickets kopen: https://www.ticketmaster.be/event/29083?language=nl-be

 

 

TURA_TLR_NL-XX_BE_H264_1080p_24fps_LtRt.mp4

MP4 - 91 Mb

Gudrun Burie

Public Relations, Filmfestival Oostende

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Filmfestival Oostende

Over Filmfestival Oostende

Filmfestival Oostende is een jaarlijkse boost voor wie van de betere cinema houdt. De wederkerende focus op Vlaamse film, de aparte insteek in het internationale aanbod, de aandacht voor cinematografische pareltjes in de LOOK!–competitie en de Belgisch-Nederlandse coproducties uit de COOP!–competitie, zorgen voor een complementair programma dat een (inter)nationale uitstraling koppelt aan een glamoureuze kijk op het filmberoep in Vlaanderen. Eén van de hoogtepunten is ongetwijfeld de uitreiking van de Ensors, de Vlaamse film- en televisieprijzen en de Jamies plaats, de Vlaamse online video awards. 

Voor interviews, accreditaties of andere persgerelateerde vragen, aarzel niet om contact op te nemen!

Contact