Skip to Content
Jean-Claude Van Damme verovert Filmfestival Oostende

Jean-Claude Van Damme verovert Filmfestival Oostende

Acteur krijgt ster op de Oostendse Walk of Fame

Op Filmfestival Oostende werd vandaag Jean-Claude Van Damme gehuldigd. De Belgische acteur kwam er zijn nieuwe film "Lukas" voorstellen en kreeg ook een ster op de Oostendse Walk of Fame. Een duizendtal fans verzamelden op de zeedijk om een glimp van de ster op te vangen. JCVD nam uitgebreid de tijd om zijn fans te bedanken en betrok ook zijn ouders in de huldiging.

Op de tonen van de soundtrack van "Kickboxer" toonde JCVD zijn beste dansmoves. Zowel de acteur als de ouders waren duidelijk geëmotioneerd en dankbaar voor de vele aanwezige fans.

Filmfestival Oostende ontvangt de komende dagen onder andere nog Rupert Everett, Lynn Van Royen, Matthias Schoenaerts en Robbe De Hert. Master Matteo Simoni is de gastheer voor de 12de editie van Filmfestival Oostende.

Het volledige programma vind je op www.filmfestivaloostende.be

Contacteer ons
Gudrun Burie Public Relations, Filmfestival Oostende
Gudrun Burie Public Relations, Filmfestival Oostende
Over Filmfestival Oostende

Over Filmfestival Oostende

Filmfestival Oostende is een jaarlijkse boost voor wie van de betere cinema houdt. De wederkerende focus op Vlaamse film, de aparte insteek in het internationale aanbod, de aandacht voor cinematografische pareltjes in de LOOK!–competitie en de Belgisch-Nederlandse coproducties uit de COOP!–competitie, zorgen voor een complementair programma dat een (inter)nationale uitstraling koppelt aan een glamoureuze kijk op het filmberoep in Vlaanderen. Eén van de hoogtepunten is ongetwijfeld de uitreiking van De Ensors, de Vlaamse filmprijzen. Vanaf 2021 vinden voor het eerst de uitreiking van De Jamies plaats, de Vlaamse online video awards. 


Filmfestival Oostende
Koningin Astridlaan 12
p/a Monacoplein 2
8400 Oostende