Filmfestival Oostende verwelkomt alle dames met "A Simple Favor" tijdens de Ladies Night

Woensdag 12 september, Ladies Night in Kinepolis Oostende

Woensdag 12 september is het ladies choice op het Filmfestival Oostende en worden de dames op het filmfestival extra in de watten gelegd met de avant-première van de stijlvolle detectivethriller "A Simple Favor" van Paul Feig. Foodie Sandra Bekkari, bekend van "Nooit meer diëten" en het televisieprogramma "Open Keuken", is gastvrouw van de avond en zorgt samen met onze partners Cointreau, Terre Bleue en Euromillions voor een perfecte Girls Night Out!

Voor deze editie van de Ladies Night koos Filmfestival Oostende de mystery thriller "A Simple Favor", van de Amerikaanse acteur-regisseur Paul Feig (“Bridesmaids”). Hij maakte een stomende nagelbijter met postmoderne film noir-toetsen. In zijn nieuwe film volgen we een blogger die de mysterieuze verdwijning van haar beste vriendin onderzoekt. “A Simple Favor” is een stijlvolle detectivethriller vol bedrog, geheimen en twists. Feig baseerde zich op de debuutroman van schrijfster Darcey Bell.

De avond start goed op de Ladies Night met de frisse cocktail Cointreau Fizz en een korte modeshow georganiseerd door Terre Bleue. Wie geluk heeft, maakt ook kans op één van de geweldige prijzen die via de Ladies Tombola worden verloot. Zo kan je een citytrip winnen naar een Europese bestemming of enkele kadobonnen. Voor de film kan iedereen nog even langs de Euromillions -  chocoladefontein passeren. Zo geraakt iedereen meteen in de stemming voor de film A Simple Favor. Na de film krijgen alle Ladies Night - filmbezoekers een verrassende goodiebag. 

Gastvrouw van de avond is niemand minder dan Sandra Bekkari.  

Wil je nog meer? Dat kan! Met een exclusief VIP ticket kun je na de film gezellig met je vriendinnen napraten, terwijl je geniet van heerlijke en gezonde SANA-hapjes! De avond wordt afgesloten met een lekker én gezond dessertje, aangeboden door de Oostendse chocolatier Olivier Willems. Een open bar wordt voorzien door Cointreau. Reserveer dus nu alvast je ticket voor deze onvergetelijke avond in stijl!

De stoere wederhelften kunnen op dinsdag 11 september, op de Bro-Night een ticket boeken voor de rasechte mannenfilm "Mile 22" van Peter Berg met o.a. Mark Wahlberg.

Ontdek hier de trailer van de film A Simple Favor en Mile 22.

Boek je tickets snel, want deze avonden zijn al jaren erg populair!

 

Gudrun Burie

Public Relations, Filmfestival Oostende

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Filmfestival Oostende

Over Filmfestival Oostende

Filmfestival Oostende is een jaarlijkse boost voor wie van de betere cinema houdt. De wederkerende focus op Vlaamse film, de aparte insteek in het internationale aanbod, de aandacht voor cinematografische pareltjes in de LOOK!–competitie en de Belgisch-Nederlandse coproducties uit de COOP!–competitie, zorgen voor een complementair programma dat een (inter)nationale uitstraling koppelt aan een glamoureuze kijk op het filmberoep in Vlaanderen. Eén van de hoogtepunten is ongetwijfeld de uitreiking van de Ensors, de Vlaamse film- en televisieprijzen en de Jamies plaats, de Vlaamse online video awards. 

Voor interviews, accreditaties of andere persgerelateerde vragen, aarzel niet om contact op te nemen!

Contact