FFO19 : PERS - EN RODE LOPER - ACTIVITEITEN - UPDATE SEPT.5th

FFO19 : PERS - EN RODE LOPER - ACTIVITEITEN - UPDATE SEPT.5th

Overzicht van alle persmomenten met de laatste wijzigingen!

Beste journalist, 

Vrijdag 6 september start eindelijk Filmfestival Oostende met een fantastisch programma, een actueel thema en een heleboel gasten. In het document in bijlage kan je zien dat ook Cézar Diaz, de regisseur van NUESTRAS MADRES  (Caméra d'Or Cannes en Belgische inzending voor de Oscars) aanwezig is in  Oostende, dat de komst van Johan Heldenbergh op  zondag 8 september 100 % bevestigd is en dat ook Koen De Bouw uiteindelijk naast zaterdag 7 september voor GRENSLANDERS ook vrijdag 13 september de première van BASTAARD kan bijwonen. 

Het festival sluiten we in grandeur af met een uiterst spannende Ensor Ceremonie op zaterdagavond 14 september in het Kursaal van Oostende.

Gelieve snel je accreditatie aan te vragen via deze link https://filmfestivaloostende.be/nl/festival/industrie/accreditaties., mocht dit nog niet gebeurd zijn. 

Laat ons ook even weten op welke momenten, rode lopers, sterleggingen of interviews je graag aanwezig bent en dan helpen we je snel verder. (mocht dit uiteraard nog niet gebeurd zijn). Het volledige overzicht vind je in bijlage. 

Al deze info mag naar : Gudrun Burie op press@filmfestivaloostende.be of bellen kan ook op 0498 10 10 01.

 

Tot heel snel in Oostende !

Het Communicatie - team

Contacteer ons
Gudrun Burie Public Relations, Filmfestival Oostende
Gudrun Burie Public Relations, Filmfestival Oostende
Over Filmfestival Oostende

Filmfestival Oostende
Koningin Astridlaan 12
p/a Monacoplein 2
8400 Oostende